Waar komt het idee voor mijnwijnclub.nl vandaan?

Na een bezoekje aan een wijnzaak in Italië hebben wij, Joris en Loukie besloten om ons plan te gaan realiseren. We willen zo graag onze passie delen met anderen en laten zien hoe divers en heerlijk wijn is! In Nederland wordt ronduit de meeste wijn gekocht in supermarkten, het gemiddelde bedrag wat hierbij wordt uitgegeven voor een fles wijn is €3,44 (Nielsen, december 2014). In de horeca betaalt men al snel €20,- voor de goedkoopste fles huiswijn.

Wij zijn van mening dat de kwaliteit van deze wijnen vaak beter kan. En dat je voor een paar euro meer dan wat je gemiddeld betaalt in de supermarkt een heerlijke fles wijn kan drinken! Als je bereid bent om 20 euro te betalen voor een fles wijn op het terras, waarom zou je dan niet wat meer overhebben voor een échte lekkere fles wijn thuis? Wij willen je graag laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wijn voor een eerlijke en betaalbare prijs.

Wat houdt mijnwijnclub.nl precies in?

Genieten, proeven, ervaren, ontwikkelen en beleven, dát is waar mijnwijnclub.nl om draait!

Bij ons is het mogelijk om maandelijks verrassingspakketten te bestellen met daarin 6 verschillende flessen wijn. De pakketten zijn samengesteld rondom één thema. Hierbij kan je denken aan het land van herkomst, de druif waarmee de wijn gemaakt is of het seizoen. Het thema, alsmede de wijnen, zijn uitgebreid toegelicht en omschreven om je wijnkennis per thema te vergroten. Ieder pakket is daarmee een uitgebreide proeverij op zich met mooie voorbeelden om de theorie te ondersteunen.

Om aan ieders budget tegemoet te kunnen komen zijn de pakketten verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Deze categorieën zijn onderverdeeld in de gemiddelde adviesprijs per fles; €5,- €7,50 €10,- €12,50 en €15,- dat is dus per pakket respectievelijk  €30,- €45,- €60,- €75,- en €90,- exclusief verzendkosten a €7,50.

Middels het verrassingselement proberen we je andere wijnen te laten drinken dan je misschien zelf uit zou hebben gezocht. Even van het bekende af en open staan voor nieuwe ervaringen. Door de ontvangen wijnen zélf te beoordelen kan je je eigen smaak in kaart brengen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. De samenstelling van de pakketten verschilt per keer, eventuele voorkeuren zijn aan te geven bij het plaatsen van de bestelling.

Themapakket

€ 30,00

Themapakket

€ 30,00

Maandelijks verzenden wij een mooi themapakket in verschillende prijscategorien. Wil je samen met ons de wereld van wijn ontdekken bestel dan snel een van deze pakketten!